in

Сербські ультрас обіцяють проблеми в поєдинку у відповідь збірній Італії і тим, хто приїде її підтримати

Сербські ультрас обіцяють проблеми в поєдинку у відповідь збірній Італії і тим, хто приїде її підтримати

Після гучного скандалу з сербськими фанатами, через дії яких у Генуї було перервано поєдинок кваліфікаційного раунду до Євро-2012 з італійцями, журналістам La Gazzetta dello Sport вдалося взяти коментар у двох учасників тих подій.

“Ми раді, що гра не відбулася. Ми знали, чим завершиться наша акція, яка була спрямована проти нашої федерації. Ми незадоволені політикою президента федерації Караджича, який звільнив головного тренера збірної Антича, який є нашим кумиром.

Звичайно, у повторному матчі будуть проблеми для збірної Італії і вболівальників, які приїдуть її підтримати. Чого ви очікуєте після події тут?” – заявили представники сербських ультрас.

Нагадаємо, матч Італія – Сербія було перервано через кілька хвилин після його початку, бо сербські вболівальники почали кидати на поле фаєри. Один з них ледве не влучив у Бркича, а ще два впали поряд з голкіпером італійців Вівіано.

Повідомляється, що сербам буде зараховано технічну поразку з рахунком 0:3. Також, збірна Сербії може кілька домашніх матчів провести з порожніми трибунами. Крім того, великий штраф буде стягнено з федерації футболу Сербії. Найстрашніше ж, що може очікувати збірну, – дискваліфікація з відбіркового турніру до Євро-2012.

 

Джерело

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Диявольське подружжя

Арбітру довелося відмінити зустріч Італія – Сербія