in

Серія пенальті виводить італійців за межі Єврочемпіонату

Збірні Німеччини та Італії зіграли між собою чвертьфінал чемпіонату Європи з футболу.

Німеччина – Італія 1-1 (6-5 по пенальті)

Гол: Озіл, 65 – Бонуччі, 78 (пен)

Німеччина: Нойер, Хектор, Хеведес, Хуммельс, Хедіра (Швайнштайгер, 16), Озіл, Мюллер, Боатенг, Кроос, Киммих, Гомес (Дракслер, 72)
Італія: Буффон, Барцальї, Бонуччі, К’єлліні (Дзадза, 119), Флоренці (Дармиан, 86), Стураро, Пароло, Джаккеріні, Де Шильйо, Едер (Інсіньє, 107), Пелле.

Як і очікувалося, обидві команди почали гру дуже обережно. Німеччина, на правах фаворита, трохи більше володіла м’ячем. Але при цьому, італійці намагалися іноді втікати в контратаки.

І саме дії підопічних Конте в атаці були цікавіше позиційних навалов німців. Але воротарям так і не довелося вступати в гру в першому таймі – імениті Нойєр і Буффон відверто нудьгували.

Натомість, у другому таймі глядачі хоча б змогли побачити голи. Спочатку Озіл замкнув простріл від Хектора з лівого краю штрафного. А після Бонуччі точно пробив пенальті після гри рукою Боатенга.

Додані півгодини на полі нічого не змінили. У серії пенальті гравці багато не забивали. Натомість, у потрібний момент зміг забити Хектор, чий удар і приніс Німеччині вихід у півфінал, де вони зіграють з переможцем пари Франція – Ісландія.

_____________________________________________

Більше новин:

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Українські фільми на кінофестивалі на Іскії

В суботній школі у Бергамо дітлахи вчаться любити Україну