in

Трьох учасниць Міс Італія виключили з конкурсу за занадто сексуальні фото

Трьох фіналісток національного конкурсу краси Міс Італія дискваліфікували за занадто сексуальні фотографії, які організатори знайшли в інтернеті.

До чорного списку потрапили 22-річна Аліса Беллотто, 23-річна Рафаелла Могуньо(фото2) і 26-річна Тіціана Пьєрджианні.

Наймолодша з них – Аліса Беллотто (фото1) – була знята з конкурсу за фотосесію у рожевій нічній сорочці, а також за фото, для якого вона позувала у відвертій позі, одягнена в короткі джинсові шорти і в туфлях на високих підборах.

Дізнавшись про рішення суддів, дівчина заявила, що дуже засмучена.

“Мені здається, що мої фотографії зроблені зі смаком. Я модель, і це моя робота. У чому проблема?” – Цитує її слова The Daily Mail.

Дівчина також додала, що рідні про все знають і підтримують її на 100%.

“Я все одно буду дивитися шоу. Що сталося, те сталося. Насправді після цього мені навіть посипалися нові пропозиції по роботі”, – додала вона.

Інша фіналістка Рафаелла Могуньо була помічена суддями на фотографіях у шовковій нижній білизні на шкіряному дивані та у чорному напівпрозорому корсеті. А у третьої моделі Тиціани Пьєрджианні знайшли не лише фото, але й відеозапис того, як вона позує з оголеними грудьми.

В оргкомітеті конкурсу пояснили, що, згідно з правилами, учасниці конкурсу не мають права позувати або розгулювати голими на публіці, а також фотографуватися у провокаційних позах.

Слід зазначити, що подібні випадки траплялися і раніше, але позбавляти можливості на перемогу відразу трьох дівчат організатори зважилися вперше.

Нагадаємо, що в лютому 2011 року американку Домонік Рамірес позбавили титулу Міс Сан-Антоніо через запізнення та зайву вагу, яку вона набрала через те, що їла занадто багато тако – традиційної мексиканської закуски.

 

За матерiалами:
NEWSru.com,
NEWSru.co.il

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Заробітчани перестали повертатися в Україну

Українська збірна із пляжного футболу на світовій першості в місті Равенна (Італія) перемога японців