in

Убивство Віллі Дуарте. В Італії починається судовий процес

Віллі Монтейро Дуарте похоронили в італійському містечку Паліано. 21-річний громадянин Італії з родини уродженців Кабо-Верде, був забитий до смерті в римському передмісті Коллеферро.

Попрощатися з Віллі в спортивному центру Паліано, сюди прийшли сотні людей, в тому числі прем’єр-міністр країни і глава МВС.

Учасники траурної церемонії наділи білі бутболки, як символ чистоти і молодості загиблого.

Трагедія сталася в ніч на 6 вересня. Свідки розповідають, що Віллі заступився за друга, якого били відразу четверо однолітків (серед них були такі, що володіють прийомами єдиноборств).

Присутні пройшли вулицями Паліано з плакатами «Правосуддя для Віллі». Серед них був і посол Кабо-Верде в Італії. Поруч з ним зі свічкою в руці і портретом племінника йшов дядько Віллі.

За підозрою у вбивстві затримано брати Габіріеле і Марко Бьянкі, Франческо Белледжіа і Маріо Пінкареллі. Їх вдалося заарештувати завдяки зібраним свідченням.

Брати Марко і Габріеле Бьянкі, 24 і 26 років, заарештовані за вбивство Віллі Монтейро Дуарте в Коллеферро, відкидають всі звинувачення.
«Ми не чіпали це, ми відкидаємо всі звинувачення. Ми втрутилися, щоб розділити, ми побачили метушню і приїхали », – це їх слова перед слідчим суддею.

«Нас звинувачують у вбивстві, якого ми не робили», – кажуть вони.
Разом з ними були арештовані два інших хлопці віком 22 і 23 років, Франческо Белледжіа і Маріо Пінкареллі, їх звинувачують в умисному вбивстві на змаганнях.

Ми хотіли б залишатися із вами у контакті. Запрошуємо приєднатися до групи  у Facebook Українська газета – видання для українців в Італії

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Михайло Вовчик

Михайло Вовчик. Крізь терни імміграції, аж до зірок

Covid-19. Україна занурюється в хаос першої хвилі, як Італія навесні