in

Україна та Італія підпишуть угоду про транзит військових вантажів через Україну на платній основі

   Для забезпечення безперебійного перевезення військових вантажів та персоналу італійського контингенту в Афганістані через територію України італійська сторона запропонувала укласти відповідну угоду.

Кабінет міністрів України 8 серпня ц.р. ухвалив розпорядження “Про підписання угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Італійської Республіки про перевезення військових вантажів та персоналу через територію України у зв’язку з участю Збройних сил Італійської Республіки у Міжнародних силах сприяння безпеці в Ісламській Республіці Афганістан”. Про це повідомляє прес-служба Кабміну.

Для забезпечення безперебійного перевезення військових вантажів та персоналу італійського контингенту в Афганістані через територію України італійська сторона запропонувала укласти відповідну угоду. З метою схвалення проекту угоди та надання повноважень міністру оборони України на її підписання розроблено відповідне розпорядження.

Угода визначає рамкові умови, порядок та організацію транзитного перевезення військових вантажів та персоналу через територію та повітряний простір України. Надання підтримки італійській стороні буде здійснюватися на платній основі.

Нагадаємо, в липні ц.р. стало відомо, що фірма Ruslan SALIS GmbH – спільна компанія держпідприємства “Антонов” (Україна) і групи компаній “Волга-Дніпро” (Росія) – перемогла в тендері на виконання стратегічних авіаційних перевезень в інтересах НАТО.

http://www.rbc.ua/

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Український дитячий садок у Римі (ФОТО)

Італія спростила процедуру прийому на роботу кваліфікованих працівників