in

Уряд Італії готується до другого локдауну

Італія наближається до локдауну. 27 жовтня в Італії черговий рекорд від початку епідемії: виявлено 21.994 нових позитивних на Covid-19.

Про це повідомляє в «Українській газеті в Італії» повідомляє Маріанна Сороневич.

В таких умовах навіть прем’єр-міністр Італії припускає можливість введення нового локдауну. Якщо раніше він заявляв що не хоче навіть про це говорити, зараз каже, що лише суворе дотримання карантинних обмежуючих правил дає можливість спокійно відвяткувати Різдво.

Читайте також: ЗАРОБІТЧАН ХОЧУТЬ ЗМУСИТИ ПЛАТИТИ ПОДАТКИ, РОЗКРИВШИ БАНКІВСЬКУ ТАЄМНИЦЮ

“Нашою метою є тримати під контролем ріст захворювання. Якщо всі слідуватимуть правилами останнього Dpcm, у нас є добрі шанси зустріти грудень спокійно. У зворотньому разі, може виникне необхідність ввести новий загального локдауну. Ми повинні уникнути його всіма нашими силами” – сказав Джузеппе Конте.

Зростає кількість померлих від/з коронавірусом + 221 за 24 години.

Пік нових хворих у Ломбардії (+5.035) і Кампанії (+2.761). Серед лідерів по кількості нових хворих також П’ємонте (2.458) та Лаціо (1.993).

Читайте також: ПОПРИ РЕКОРД ЗА КІЛЬКІСТЮ ХВОРИХ НА COVID-19: ІТАЛІЮ ОХОПИЛИ ПРОТЕСТИ ПРОТИ КАРАНТИНУ

На допомогу лікарям та поліції із наступного ьижня на вулиці міста вийде італійське військо. Воно допомагатимуе проходити аналізи.

Продовжує збільшуватися навантаження на відділення інтенсивної терапії: госпіталізовано +127. Загальна кількість людей яка перебуває у реанімації 1.411, а на звичайній госпіталізації 13.955 пацієнтів. За останню добу їх ількість збільшилася на 958.

Загальна кількість позитивних на коронавірус в Італії 255.090, це на 18.406 більше ніж у попередній день.

Нагадую, Уряд Італії запровадили подальші обмеження, щоб стримати другу хвилю пандемії коронавірусу, незважаючи на вуличні протести проти введення комендантської години.

®Маріанна Сороневич

Вас цікавлять новини для українців в Італії? Лайкніть цю сторінку у Facebook  та слідкуйте за майбутніми публікаціями.

Questa immagine ha l'attributo alt vuoto; il nome del file è soronevych.-1024x315.png
Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Убив молотком у сні. Підробиці смерті українки у Ріміні

Італія застерегла громадян від поїздок за кордон через “другу хвилю”