in

У процесі над Берлусконі свідчать учасниці його вечірок

Італія обговорює пікантні подробиці найцікавішої частини процесу над Сильвіо Берлусконі – допиту свідків. У понеділок міланський суд почав слухати свідчення молодих акторок, телеведучих, моделей та танцівниць, які відвідували приватні вечірки колишнього прем‘єр-міністра Італії.

Одна з них, манекенниця Іман Фаділь, розповіла, що отримала 2000 євро за згоду прийти на віллу Берлусконі. Там вона побачила жінок, які танцювали стриптиз у костюмах покоївок, а після того залишилися на віллі на ніч.

Утім, самі лише приватні вечірки, які влаштовував Берлусконі, не порушують італійське законодавство. Прокуратура намагається довести, що колись на одній з них побувала тоді ще неповнолітня марокканська танцівниця Каріма ель-Махруг, відома за сценічним ім‘ям “Рубі Серцеїдка”. Слідчі вважають, що вона мала статеві стосунки з Белусконі, коли їй було 17.

Нині колишній італійський прем‘єр є відповідачем у 3-х судових процесах. Інші 2 стосуються ухиляння від сплати податків та перевищення службових повноважень.

Euronews

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Оригінали документів замінять автосертифакати та фотокопії

Італія оплакує футболіста, який помер під час гри