in

У Санремо переміг найкращий артист Європи

alt   Переможцем 63-го фестивалю італійської пісні в Сан-Ремо став співак Марко Менгоні. Він виконав на сцені легендарного театру Ariston пісню “Найголовніше”.

25-річний виконавець був відмічений професійним жюрі і телеглядачами, що взяли участь в голосуванні під час прямого ефіру Першого каналу державного італійського телебачення Rai. Менгоні в Сан-Ремо обійшов 13 інших відомих на Апеннінах виконавців і отримав головний приз – “Золоту пальму”, передає РІА Новини.

Тепер Марко представлятиме Італію в травні на конкурсі “Євробачення -2013″ в Швеції. Примітно, що співак в 2010 році був названий “Кращим європейським артистом” на премії MTV European Music Awards в Мадриді.

На п’єдесталі пошани фестивалю також виявилися соліст Еліо і його група “Напружені історії” (друге місць) і група “Мода” з піснею “Якщо можна не помирати” (третє місце).

Премію критики завоювала Мів Маріні. Приз за краще аранжування буде вручений тому ж Еліо за блискуче виконану ним “Монотонну пісню”, передає ІТАР-ТАРС.
У Сан-Ремо пройшов і окремий конкурс для восьми молодих співаків. Для них участь в цьому культовому телевізійному конкурсі, який проходить в Італії з 1951 року, є важливою сходинкою у світ музики і італійського шоу-бізнесу. Серед них напередодні переміг співак Антоніо Маджо.

Популярний на Апеннінах фестиваль, в якому можуть брати участь тільки пісні на італійській мові, виконані уперше, проходив в знаменитому містечку на Лігурійському узбережжі Італії з 12 по 16 лютого. За прямою трансляцією кожного з п’яти вечорів-концертів стежили більше 10 мільйонів телеглядачів, а в день відкриття популярного конкурсу їх кількість перевищила 14 мільйонів чоловік.

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Українська скрипалька акомпонувала Бочеллі на фестивалі Санремо

У пошуку жіночої долі