in

Фотографії голого Берлусконі з жінками продають за мільйон фунтів стерлінгів. Його віллу закидали трусиками

Фотографії голого прем’єр-міністра Італії Сильвіо Берлусконі, зображеного в оточенні жінок, з якими він розважався, запропоновано італійським таблоїдам за суму, приблизно еквівалентну мільйону фунтів стерлінгів, передає NEWSru.com.
Але італійські журнали відмовилися придбати фотографії під тим приводом, що виконані вони були на приватній території, а саме в резиденції Берлусконі в Аркорі, що під Міланом.

Юристи Нікколо Гедіні і Паоло Лонго, що представляють інтереси Берлусконі, негайно відреагували: вони заявили, що “якщо ці фотографії існують – то вони сфальсифіковані, це монтаж”.

Водночас стало відомо, що невідомі обшукали майстерню італійського папараці Фабріціо Корони в Мілані. “Там була готівка, були фотоапарати, але на них не звернули уваги, а забрали лише диски з фотоархівами. Але у нас немає тих фотографій з Берлусконі”, – заявив Корона.

Органи прокуратури підозрюють прем’єр-міністра в тому, що він користувався інтимними послугами марокканки Каріми ель-Махруг на прізвисько Рубі, якій у той час ще не виповнилося 18 років, що є протизаконним. Коли Рубі затримала поліція, Берлусконі подзвонив у поліцейську дільницю і домігся її звільнення. У зв’язку з цим його також звинувачують у зловживанні службовим становищем. Згодом стало відомо ще про одну спокусницю прем’єр-міністра – танцівницю з Бразилії, інтимними послугами якої Берлусконі також користувався, коли їй було 17 років.

36-річна німка Сабіна Беган, що проживає в Італії, зізналася пресі, що саме вона організовувала прославлені оргії у Берлусконі. “Він – дуже хороша, але дуже самотня людина. Що ж до “бунга-бунга”, то це просто моє прізвисько”, – сказала вона.

Прес-секретар прем’єр-міністра Паоло Бонаїуті, виступаючи перед журналістами у Венеції, нагадав, що слідчі органи відкривали 122 справи проти Берлусконі, і битва між прем’єр-міністром і органами юстиції триватиме, але завершиться, як завжди, перемогою голови уряду. Причому ці кримінальні справи не перешкодили очолюваній Берлусконі партії “Народ свободи” залишатися найпопулярнішою, нагадав Бонаїуті.

Віллу Берлусконі закидали жіночими трусиками

Тисячі жіночих трусиків “прикрасили” 6 лютого околиці вілли прем’єра Італії Сильвіо Берлусконі в Мілані. І це був не екстравагантний піар-хід велелюбного голови уряду, а акція протесту, повідомляє “Комсомольска правда”.

Взагалі-то спочатку обурені італійці, переважно жінки, збирались закидати спідньою білизною самого Берлусконі. Але до “тіла” їх ніхто, звісно, не допустив.

Як відзначили учасники багатотисячної акції, вільний вхід на територію вілли – тільки для учасниць відвертих вечірок. Гасла ж демонстрантів – “Італія – не бордель!” і “Йди геть, старий розпуснику!” – бувалого в бувальцях Сильвіо не лякають. Значно більше його непокоїть падіння популярності власної партії. Правда, і цю проблему йому вирішувати не вперше.

Італійці знову вимагають відставки Берлусконі

Масова маніфестація проти прем’єр-міністра Італії Сильвіо Берлусконі пройшла 6 лютого на вулицях міста Аркоре, де розташована вілла голови уряду, передає РИА “Новости”.

Демонстранти тримали в руках плакати з написами “Берлусконі – маленька людина, але великий корупціонер” і “Берлусконі – новий Муссоліні”, а також закликали прем’єр-міністра піти у відставку.

Маніфестанти прямували до резиденції Берлусконі, але їх зупинили співробітники поліції. Вартові правопорядку застосували проти мітингувальників палиці.

Акція в Аркоре стала реакцією жителів країни на поведінку Берлусконі, який виявився замішаним в новому сексуальному скандалі. Прем’єра звинувачують у причетності до проституції неповнолітніх і зловживанні службовим становищем з метою приховати злочин.

5 лютого близько трьох тисяч людей з вимогами відставки Берлусконі пройшли вулицями Флоренції.

http://newsru.ua/world

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

В Італії відбулись маніфестації з вимогою відставки Берлусконі

Життя на чужині. Як не втратити себе?