in

Хворого на коронавірус Берлусконі госпіталізували в Мілані

Колишнього італійського прем’єр-міністра Сільвіо Берлусконі, в якого 2 вересня виявили коронавірусну інфекцію, госпіталізовано у лікарні в Мілані.

83-річного експрем’єра госпіталізували для обстеження після того, як він отримав позитивний тест COVID-19. Повідомляють, що стан здоров’я Берлусконі не викликає занепокоєння.

“Госпіталізація відбулася близько півночі вчора. Як вдалося дізнатися, політик має деякі симптоми, пов’язані з коронавірусом, які вимагають дослідження. У домашній ізоляції в Аркорі він із середи, після позитивного тесту на ковід. Учора лідер Forza Italia виступив по телефону на партійній конференції в Генуї, пояснивши, що йому “цілком добре”, що він більше не має лихоманки та болю”, – повідомляє італійське агентство.

Однак через кілька годин було ухвалене рішення про госпіталізацію Берлусконі.

Нагадаємо, колишня прем’єр-міністр України, лідерка партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко, яка захворіла на коронавірус, 2 вересня розповіла про своє самопочуття. Нардеп заявила, що кризовий стан удалося пережити.

Ми хотіли б залишатися із вами у контакті. Запрошуємо приєднатися до групи  у Facebook Українська газета – видання для українців в Італії

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Українські підприємці в Італії об’єднуються у Ukraine Lobby and Bussines Club

Італія відкрила кордони для закоханих в її жителів українців