in

Італійська крайньо-права партія: “Євро не виживе!”

   На конгресі французької крайньо-правої партії “Національний Фронт” почесним гостем став Маттео Салвіні, лідер італійської правої партії “Північна Ліга”. Молодий політик зміг підняти рейтинги партії і зробити її однією з найпопулярніших у соцопитуваннях. На його футболці напис: “Досить євро!”

Кореспондент Euronews спитав у Маттео Салвіні, що спільного у такої незалежницької партіі як Північна Ліга з такими централізаторами як Національний Фронт.

“Ми не будемо змінювати нашу політичну платформу, просто аби комусь сподобатися. Я про це говорив зі сцени сьогодні. Ми федералісти, незалежники. Ми хочемо державної незалежності для всіх. Для Шотландії, Каталонії, Криму, північно-італійського Венето. З Марін Ле Пен ми поділяємо погляди на імміграцію, податки, сільське господарство, ми однаково негативно ставимося до євро, ми підтримуємо традиційну родину. Але водночас ми – федералісти. У неї, у Марін, – інша політична платформа. Ми хочемо створити спілку партій на європейському рівні, бо Північна Ліга не може самотужки боротися за свої принципи. Якщо у Вас є спілка партій, Ви можете тоді обіцяти своїм виборцям, що, коли потрапите до Брюсселя, то попрощаєтеся з ЄС. Ми можемо мати дві єврозони – для сильніших і для слабших економік. Я просто переконаний, що євро не вживе.”

Кореспондент Euronews Альберто Філіппіс: “Політики, що зібралися тут, хочуть, аби Європа стала континентом народів з чіткими національними пріоритетами. Ось так несподівано Девід Камерон знайшов собі союзників.”

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Due libri per capire la crisi ucraina

Встановлено мінімальну зарплату для домашніх працівниць та доглядальниць у 2015р.