in

Італійська поліція заарештувала віллу Абрамовича на Сардинії

Італійська поліція днями заарештувала віллу Cala di Volpe, яка розташована в популярному серед знаменитостей курорті Порто-Черво на Сардинії і належить російському мільярдерові Роману Абрамовичу, повідомляють місцеві ЗМІ.

“Орден на арешт був підписаний суддею Марко Конту за запитом прокурора Елізи Каллігаріс”, – зазначає газета L’Unione Sarda, що першою розповіла про рішення італійської судової влади.

За даними видання, до воріт шикарної вілли, розташованої на самому березі моря, прикріплений аркуш паперу, на якому написано, що будівлю опечатано через зловживання при будівництві, і зазначений номер справи.

Наразі  прокуратура Темпіо з’ясовує, чи відповідають зроблені в будинку роботи національному і місцевому законодавства. Зокрема, мова йде про висоту деяких будівель, побудованих на території.

Однак, як зазначає агентство Adnokronos, таке рішення було очікуваним для росіян, оскільки воно вже більш як рік має стосунок до справи, пов’язаної з перебудовою вілли.

Роман Абрамович купив віллу Cala di Volpe в одного місцевого лікаря, проте поки це прекрасне придбання з видом на море приносить власнику футбольного клубу Челсі один головний біль, зазначає  L’Unione Sarda.

 


За матерiалами:
РІА Новости

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Винороби витримують свої вина на морському дні

Пригоди закордонних українців удома