in

Італійський дресирувальник навчив папугу кататися на роликах

Італійський дресирувальник навчив папугу кататися на роликах Італійський дресирувальник навчив папугу кататись на роликах

Італійський дресирувальник Антоні Затту навчив папугу кататися на роликах – птаха дуже швидко завоювала неабияку популярність і стала зіркою фестивалю циркового мистецтва у Празі, пише Metro.

Як повідомляє видання, під час виступу папуга продемонстрував свої вміння не тільки у катанні на роликах, але також і в управлінні маленьким іграшковим автомобілем.

Крім того, птаха виявилася і талановитим комедійним актором — папуга зпародіював відпочиваючого, що приліг на шезлонг почитати газету. Реквізитом в цьому номері виступили міні-шезлонг зручного для птиці розміру і невелике друковане видання.

Фестиваль циркового мистецтва у Празі проходив протягом чотирьох днів — з 16 по 20 лютого. У рамках фестивалю виступали представники Росії, України, Німеччини, Чехії, Бразилії, Італії та інших країн.

Нагадаємо, у 2008 році на національному водному шоу в Нью-Йорку з’явилася зірка — білка на лижах. По воді її везе спеціальний маленький катер з дистанційним управлінням. Ним керує тренер білки-лижниці. Щоб навчити таких маневрів цих маленьких пухнастих тварин, їх треба безмежно любити і мати чимале терпіння. Тим не менш, білки зовсім непередбачувані й останньої миті на публіці можуть відмовитися від участі в шоу.

За матерiалами:
Lenta.ru

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

З Міланського собору викинувся молодий самогубця

«У Римі ми бомжували і ледь не померли від голоду»