in

Італійський скульптор створив секс-іграшку у вигляді Путіна

Італійський графічний дизайнер Фернандо Соса, який також називає себе “політичним скульптором”, створив секс-іграшку у вигляді Путіна. В рамках протесту проти “антигейской” політики російського лідера Соса створив секс-іграшку, з “обличчям” російського президента.

“Це вже друга з моїх фігурок з політичним підтекстом. Першою була фігурка губернатора Нью-Джерсі Кріса Крісті, що регулює дорожній рух. Як багато хто з вас, хлопці, знають, Росія веде війну проти цивільних прав геїв. На чолі її стоїть пан Путін і його гомофобне керівництво. Я хотів висміяти Путіна, зробивши щось схоже на ляльку вуду, з якою люди могли б робити все, що захочуть, усамітнившись у себе вдома. А що є кращим способом атакувати ведмежу репутацію Путіна? Зробити його у формі анальної пробки”, – написав Соса на своїй сторінці в Imgur.

Вартість такої іграшки становить близько 14 фунтів стерлінгів. Придбати її можна по інтернету. Але оскільки виріб отримано шляхом ЗD друку, він зроблений з кольорового піщанику, шорсткого на дотик. Це робить іграшку досить жорсткою.

Скульптор вже шукає постачальників шкіри, безпечного силікону і гуми, щоб зробити іграшку повнофункціональною.

http://gazeta.ua/

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Ucraina, il “J’accuse” ebraico a Putin

Taras Schevcenko – grande poeta ucraino