in

Італійський тенор Сафіна розповів про відіграні концерти у Москві та Криму

 Артиста засмутила скандальна ситуація.

Співак Алессандро Сафіна, якому могли заборонити в’їзд на територію України через виступи в Криму, не хоче втручатися в політику, йдеться у “Світському житті”.

Тенор не приховує, що три місяці тому виступав на окупованому півострові. “У мене було два концерти у Криму взимку, десь три місяці тому. Я ж не політик, а музикант, і виступаю там, куди мене запрошують. У мене були концерти у Москві, інших містах Росії, нещодавно ми відіграли шість концертів в Україні. Для мене задоволення виступати і там, і тут. Я італієць, і не люблю говорити про ці політичні історії, які мене не стосуються. Я можу тільки сказати, що мені шкода, що склалася така ситуація. І я дуже сподіваюся, що ви зможете знайти з неї вихід!” – наголошує зірка.

 

Читайте також: 12 річний українець виступив із італійський тенором Алессандро Сафіна (Відео)

 

Сафіна пояснив Катерині Осадчій, що сталося між ним та організаторами нещодавнього кримського концерту, який не відбувся. “Коли я підписував контракти на концерти у Севастополі та Сімферополі, ніяких питань не було! Це було рік тому. Та згодом я побачив, що моя віза була анульована, і звернувся по допомогу до італійського посольства. Я пояснив, що я збираюся до Криму тільки заради концерту. Також я звернувся до промоутера мого концерту у Криму, щоб вона допомогла якось вирішити цю проблему. Але вона відповіла, що це неможливо! З усього цього зробили політичний скандал – і я просто скасував там свої концерти”, – підсумував артист.

 

Нагадаємо, Італійський тенор Сафіна скасував концерти в Криму

_________________________________________

Більше новин:

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Правила, які допоможуть уникнути сварок із сусідами по кондомініумі в Італії

Карбонара – смачна італійська паста, що готується за лічені хвилини