in

Італійську сенаторку відсторонили на 10 днів за відмову показати “зелену перепустку” у Парламенті

Італійську сенаторку Лауру Гранато відсторонили від роботи на 10 днів після того, як вона відмовилася пред’явити зелену перепустку Green Pass при вході в будівлю парламенту.

Про це повідомляє “Європейська правда” з посиланням на Ansa.

Гранато у вівторок увійшла в Палаццо Мадама, резиденцію Сенату, відмовившись пред’явити “зелену перепустку”, і брала участь в засіданні Комісії з конституційних питань, яка розглядає указ про розширення дії сертифікатів про вакцинацію.

Її пропустили в будівлю, але попередили, що доповідатимуть про ситуацію керівництву Сенату. Комісія призупинила свою роботу через присутність Гранато.

Читайте також: НА ОСТАННІХ ВИБОРАХ, ІТАЛІЯ ЗНАЙШЛА ПРОТИОТРУТУ ВІД ПОПУЛІСТІВ

Після цього було прийнято рішення про відсторонення Гранато на 10 днів і вона покинула Палаццо Мадама.

Крім того, було прийнято рішення, що сенатори, які відмовляються пред’явити “зелену перепустку”, більше не зможуть увійти в Палаццо Мадама і прилеглі будівлі, що належать Сенату.

Нагадаємо, з 15 жовтня в Італії набула чинності вимога ковід-сертифікату, що посвідчує вакцинацію, негативний тест або перенесену хворобу в попередні 6 місяців, для допуску на робоче місце, незалежно від професії.

На цей час в країні повністю вакциновані близько 85% населення віком від 12 років.

Ми хотіли б залишатися із вами у контакті. Запрошуємо приєднатися до групи  у Facebook Українська газета – видання для українців в Італії

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 1 Середній: 5]

На останніх виборах, Італія знайшла протиотруту від популістів

У Бреші колишній бойфренд-італієць молотком убив жінку