in

Італійські лікарі закликають владу ввести локдаун

Голова федерації медичних гільдій Італії Філіппо Анеллі закликав владу запровадити повний карантин по всій країні у зв’язку зі спалахом захворюваності на COVID-19 в державі.

Як передає Укрінформ, про це інформує агенція ANSA.

Філіппо Анеллі заявив, що національна система охорони здоров’я Італії не може впоратися зі збільшенням числа випадків хвороби COVID-19 та попередив, що Італія може отримати ще 10 000 смертей упродовж місяця.

Минулого тижня уряд Джузеппе Конте запровадив трирівневу систему локальних обмежень, згідно з якою регіони: Калабрія, Ломбардія, П’ємонт та Валь-д’Аоста перейшли в режим жорсткого карантину. Ці регіони мають найжорсткіші обмеження за цією системою, оскільки їх класифікували як червоні зони з високим рівнем зараження.

Читайте також: ОСЬ ЯК ОТРИМАТИ МЕДИЧНУ ДОПОМОГУ, ЯКЩО ВИ ЖИВЕТЕ В ІТАЛІЇ НЕЛЕГАЛЬНО?

Апулія та Сицилія мають дещо менш суворі обмеження, оскільки їх класифікують як “помаранчеву зону” із середнім ризиком зараження, тоді як решта країни має помірний ризик та належить до жовтої зони.

Читайте також: ІТАЛІЯ ПЕРЕТНУЛА ПОЗНАЧКУ В 1 МЛН ВИПАДКІВ КОРОНАВІРУСУ

Згідно з обмеженнями, що чинні до 3 грудня, в червоній зоні карантину торговельні заклади та ринки не найважливішого значення, зачинені, а виїзд за межі рідного міста заборонений, за винятком потреб роботи чи стану здоров’я.

Ми хотіли б залишатися із вами у контакті. Запрошуємо приєднатися до групи  у Facebook Українська газета – видання для українців в Італії

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Risultati immagini per ponte genova

В Італії арештували шістьох осіб, причетних до обвалу мосту в Генуї

У закиненому саду у Бреші знайдено тіло Вікторії Вовкотруб