in

Італійці готові співпрацювати з волинянами…

Італійський бізнес готовий до співпраці з волинянами. Днями за сприяння Північно-західного регіонального центру інноваційного розвитку, Торгово-промислової палати Італії в Україні, ВОДА відбулась зустріч із Президентом торгово-промислової палати Італії в Україні Мауріціо Карневале. Він представив проект «Галузеві Консорціуми Італія-Україна».

 

В рамках проекту передбачено формування механізму підтримки виходу волинських компаній на італійський ринок, з використанням інфраструктури Торгово-промислової палати Італії в Україні. Робота, яку виконує Палата, полягає у допомозі та наданні підтримки обом сторонам, щоб кожна з них, в будь-якій ситуації досягала взаєморозуміння, та сформувала таку стратегію, яка б допомогла їм знайти спільну бачення. Галузеві консорціуми формуватимуть за сприяння Волинської облдержадміністрації.

 

Технічну координацію процесу на Волині здійснює Північно-західний регіональний центр інноваційного розвитку Держінвестицій. «За результатами обговорення Центр розробляє юридичну структуру запропонованих консорціумів. На нашу думку, це оптимальний шлях виходу не тільки на італійський, а й на загальноєвропейський ринок», – зазначив Олександр Бабій, в.о. директора Північно-західного регіонального центру інноваційного розвитку.

 

За результатами зустрічі передбачається формування першого консорціуму до вересня 2010-го за участі принаймні 10 компаній, – пише «УКРБІЗНЕС».

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Покарана несправедливість

Італійська мафія у зв’язку з кризою активізувала відмивання грошей