in

Італія арештувала віллу російських олігархів Мазепіних

Італійська влада заарештувала віллу Rocky Ram на Сардинії, пов’язану з 23-річним російським гонщиком “Формули-1” Нікітою Мазепіним та його батьком, мільярдером Дмітрієм Мазепіним, гендиректором “Уралхіму”.

Як повідомляє “Європейська правда”, про це пише Reuters із посиланням на джерела в поліції.

Загальна вартість конфіскованого майна становить близько 105 млн євро. Вілла розташована північ від острова Сардинія.

Нікіта Мазепін, звільнений у березні з американської команди Формули-1 “Haas”, був включений до списку санкцій ЄС разом зі своїм батьком, якого вважають членом найближчого оточення президента РФ Владіміра Путіна.

Читайте також: З ПОЧАТКУ ВІЙНИ В УКРАЇНУ ПОВЕРНУЛИСЬ 870 ТИСЯЧ ГРОМАДЯН

За останні тижні італійська поліція конфіскувала вілли та яхти на суму понад 900 мільйонів євро у багатих росіян, які були внесені до списків санкцій ЄС після початку російського вторгнення в Україну.

Найбільш цінним активом, вилученим на даний момент, є суперяхта мільярдера Андрія Мельниченка вартістю близько 530 мільйонів євро, яка була заарештована у порту Трієста.

3 квітня італійська поліція арештувала яхту вартістю 3 мільйони євро, яка, за словами чиновників, належить росіянину, внесеному до санкційних списків.

Обговорити цю, та інші новини важливі українцям в Італії, можна приєднавшись до групи у Facebook Українці в Італії Разом!

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 2 Середній: 4]

У НАТО прогнозують другий, більш широкий і кривавий етап війни в Україні

Україна бере участь у Чемпіонаті світу з хокею в Італії. Підтримаймо наших!