in

Італія була на порозі транспортного колапсу через пожежу в Римі

У Римі з’ясовують причини пожежі, що сталася в неділю на залізничному вокзалі Тібуртіна, другому за значенням транспортно-пересадочному вузлі італійської столиці. Через загоряння по всій країні було порушено рух поїздів.

Інформація про спалах в одному з корпусів вокзалу надійшла 25 липня рано вранці. За словами офіційних представників протипожежної служби, вогонь спалахнув в технічних приміщеннях станції і почав швидко розповсюджуватися. Гасіння пожежі ускладнювала сильна задимленість, однак по опівдні пожежникам вдалося впоратися з вогнем. В результаті події ніхто не постраждав, передає РБК.

Тепер вокзал визнаний нефункціональним. Фахівці стверджують, що на відновлення мінімальної функціональності знадобиться кілька днів. Закриття Тібуртіна призвело до справжнього хаосу в залізничному сполученні італійської столиці.

Скасовано і затримано десятки рейсів. Так, в середньому час у дорозі збільшився на сім годин. Щоб уникнути колапсу залізничники запустили резервну лінію, по якій і почали ходити потяги. Інформації про постраждалих не надходило. На місці події працює поліція, пошкоджену ділянку полотна відновлють. Влада робить все для того, щоб відновити рух в повному обсязі.

 

Газета по-українськи

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Українці в Італії моляться із Святішим Папою Римським (ВІДЕО)

Нелегалам (знову) дозволено одружуватися в Італії