in

Італія планує скоротити споживання газу та закликає людей до економії

Італія планує скоротити споживання природного газу протягом зимового сезону шляхом збільшення використання вугілля, зменшення опалення по всій країні

Про це повідомило видання Bloomberg.

Стало відомо, що згідно з пропозицією уряду, Італія планує скоротити споживання газу на 8,2 мільярда кубометрів до березня, щоб досягти мети ЄС щодо скорочення на 15%. Країна оцінила споживання в 54,8 млрд кубометрів з початку серпня цього року до кінця березня 2023 року.

Читайте також: В ІТАЛІЇ ПОНАД УСЕ СТАВЛЯТЬ ПРАВА ДІТЕЙ, – ЛЬВІВ’ЯНКА ПРО ЖИТТЯ У П’ЄМОНТІ

Проте фактичне скорочення буде менш помітним і становитиме приблизно 7% споживання, оскільки Італія отримала виняток від Брюсселя на підставі заповненості своїх газових сховищ.

Новий італійський план передбачає скорочення зимового графіку опалення на два тижні і зменшення опалення в будинках і офісах. Температуру в приміщеннях загального користування обмежать до 19 градусів, а години опалення скоротять. Також передбачається збільшення виробництва електроенергії з альтернативних джерел, включаючи вугілля.

Читайте також: В УКРАЇНУ ПРИЇХАВ СОРАТНИК ДЖОРДЖІ МЕЛОНІ ЯКА, ЙМОВІРНО ОЧОЛИТЬ УРЯД ІТАЛІЇ

Італійські заходи з енергозбереження впроваджуються в тандемі з кроками щодо диверсифікації поставок з Росії. Контрольований державою нафтовий гігант Eni SpA планує збільшити газові потоки та імпорт скрапленого природного газу з альтернативних джерел, включаючи країни Африки, щоб замінити російські поставки.

6 вересня прем’єр Латвії Криш’яніс Каріньш заявив, що Латвія та Євросоюз загалом мають витримати шантаж Кремля, який почав використовувати енергетичну залежність Європи від газу з Росії для політичного тиску.

Обговорити новини, важливі українцям в Італії, можна приєднавшись до групи у Facebook Українці в Італії Разом, або до Телеграм-каналу https://t.me/ucrainiitalia

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 1 Середній: 5]

В Італії понад усе ставлять права дітей, – львів’янка про життя у П’ємонті

У кількох містах Ростовської області РФ сталися потужні вибухи