in

Італія посилює карантинні обмеження для стримування четвертої хвилі Covid-19

Уряд Італії прискорив кампанію вакцинації і ввів нові правила з контролю за рівнем інфікування в школах, включаючи примусове приміщення класів в карантин після трьох позитивних випадків зараження COVID-19 в спробі стримати четверту хвилю COVID-19, пише УНН з посиланням на EURACTIV.

Читайте також: Антивакцинатори не цінують ані людські життя, ані імідж України

“Якщо ми продовжимо вживати запобіжних заходів, вводити треті дози і належним чином керувати тестуванням і відстеженням в школах, це залишиться невеликою хвилею і не захлесне нас, як це сталося в інших країнах”, – сказав професор Вальтер Ріккарді, який є радником з COVID-19 міністра охорони здоров’я країни Роберто Сперанци.

У жовтні розпочалася кампанія вакцинації третьою дозою для людей з ослабленим імунітетом, медичного персоналу, гостей та персоналу будинків для літніх людей, тих, хто отримав вакцину Johnson & Johnson, і тих, хто старше 60 років. Наразі 2,1 мільйона осіб – 35,4% відповідних критеріям громадян – вже отримали третю дозу вакцини.

Читайте також: Італія хоче продовжити обов’язок Green Pass до березня 2022

“Невдовзі я зустрінуся з міністром Сперанцою і науковим комітетом, щоб обговорити можливість зниження вікового порогу для третіх доз, очевидно, на основі наукових даних”, – зазначив комісар з надзвичайної ситуації через COVID-19 Франческо Паоло Фігліуоло.

Фігліуоло додав, що прискорення кампанії з введення третьої дози – єдиний спосіб забезпечити безпечне Різдво для сімей.

Ми хотіли б залишатися із вами у контакті. Запрошуємо приєднатися до групи  у Facebook Українська газета – видання для українців в Італії

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 1 Середній: 5]

Risultati immagini per sheva

Андрій Шевченко став тренером італійського футбольного клубу

Італійський суд виправдав Берлусконі у справі хабарництва та проституції неповнолітніх