in

Італія продовжила заборону на поїздки між регіонами ще на один місяць

alt

Уряд Італії затвердив рішення щодо продовження чинної заборони на поїздки між усіма регіонами до 27 березня.

Про це повідомляє “Європейська правда” із посиланням на The Local.

Заборона, яка є частиною загальнодержавних обмежень, спрямованих на зупинення поширення коронавірусу, була введена попереднім урядом Джузеппе Конте і повинна була закінчитися в четвер.

Читайте також: Поділ Італії на ковід-зони із 21 до 28 лютого 2021

Новий уряд Маріо Драгі також посилив обмеження відвідування друзів та родичів, згідно з якими не більше двох дорослих можуть відвідувати будинок іншої людини.

“Важливо продовжувати застосовувати обмеження через поширення штамів коронавірусу”, – сказав міністр охорони здоров’я Італії Роберто Сперанца.

Заборона поширюється на всі необов’язкові поїздки між усіма регіонами, незалежно від того, в якій зоні вони перебувають за багаторівневою системою обмежень в Італії.

Читайте також: Уряд Маріо Драґі. Перші непопулярні кроки для реформування Італії

Регіональна заборона на поїздки не поширюється на поїздки з метою роботи, здоров’я чи надзвичайних ситуацій, а також на тих, хто потребує поїздки для повернення додому.

Подорожі всередині Італії для туризму залишаються забороненими.

Уряд також розширив правило, згідно з яким не більше двох дорослих (плюс їхні діти до 14 років) можуть відвідувати інше домогосподарство і не частіше одного разу на день. Однак правило не поширюється на райони, оголошені червоними зонами, тобто в цих районах більше взагалі не дозволятимуться такі візити.

Раніше уряд Італії продовжив заборону на відкриття гірськолижних курортів до 5 березня.

Ми хотіли б залишатися із вами у контакті. Запрошуємо приєднатися до групи  у Facebook Українська газета – видання для українців в Італії

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

В Італії почалися зйомки італо-українського фільму “Небо-парасолька”

У Флоренції встановлять пам’ятник Тарасу Шевченку. Ви раді?