in

Італія прощається з жертвами автобусної катастрофи

   Кілька тисяч людей прийшли попрощатися з жертвами автобусної катастрофи, що у ніч проти понеділка забрала життя 38 осіб. Панахиду влаштували у місті Поццуолі, звідки родом більшість загиблих.

Спортивний зал, де організували месу, ледве вмістив всіх охочих провести жертв в останню путь. Поцуоллі – це невелике містечко і трагедія зачепила чи не кожну тамтешню родину. В Італії вівторок оголосили днем жалоби, у Поцуоллі вона триватиме 3 дні.

Під час панахиди священик зачитав імена усіх загиблих. На похорон також приїхав італійський прем‘єр Енріко Летта.

Автобусна аварія на трасі Барі-Неаполь стала однією з наймасштабніших в Італії за останні роки. Пасажири поверталися додому з термального курорту. Чому автобус на повній швидкості пробив загорожу траси і зірвався у прірву з 25-метрової висоти, поки що не з‘ясували.

“Ми думали, що відірвалося колесо. Але раптом побачили вогонь у салоні. Автобус не міг зупинитися, він їхав дуже швидко, дедалі швидше. А потім ми впали,” — розповідає важкопоранена жінка, яка вижила після трагедії.

На місці аварії працюють експерти. Дехто з них вказує на те, що коробку перемикання швидкостей знайшли далеко від самого автобуса, і саме вона могла спричинити аварію. Інші вважають, що трагедію спричинили шини. Крім того, на міцність перевіряють огорожу естакади. Слідство також проведе розтин тіла водія.


http://ua.euronews.com/

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

У Римі пройшов літній християнський табір для українських дітей

Українка продала у рабство 150 своїх земляків