in

У Києві, за головування Орнели Муті, обрали Міс Україну-2010

У київському палаці Україна закінчився фінал Національного конкурсу Міс Україна-2010. Переможницею стала 20-річна одеситка Катерина Захарченко. Титул Першої віце-міс отримала Наталія Ситнікова з Краматорська.

Другою віце-міс назвали дівчину з Вінниці Юлію Стратегопуло. Корона Міс глядацьких симпатій дісталася одеситці Ганні Рибаковій.

За корону Міс Україна боролися 26 конкурсанток з різних міст України. Ведучими конкурсу були Іван Ургант і Віра Брежнєва.

Журі Міс Україна-2010 очолила італійська актриса Орнелла Муті. Разом з нею найвродоивішу дівчину країни обирали: знаменита супермодель Памела Андерсон, актриса Елізабет Херлі, актор Жан-Клод Ван Дамм, модель Сніжана Онопко та інші.

Тим часом, Катерина Захарченко буде представляти Україну на конкурсі Міс світу-2010, який відбудеться 30 жовтня на найпівденнішому курорті Китаю – в місті Санья.

Як повідомлялося, на конкурсі Міс світу-2009 Україну представляла Євгенія Тульчевська з Дніпропетровська.

Переможницею Міс світу-2009 стала дівчина з Гібралтару Кайен Алдоріно.

***
Організатором Національного конкурсу краси Міс Україна-2010 виступив український бізнесмен, засновник Міжнародної меценатської організації TOP Ukraine Олександр Онищенко.

На початку серпня на запрошення Онищенка, до Києва приїхали голлівудські актори Сільвестр Сталлоне, Дольф Лундгрен та Джейсон Стетхем.

У жовтні 2009 року Онищенко організував у Києві показ модної колекції одягу всесвітньо відомого дизайнера Елі Сааба. Кутюр’є особисто представив колекцію. На показі були присутні представники українського бізнесу, політики та шоу-бізнесу, а також українська актриса Ольга Куриленко, котра прославилася на весь світ.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Карту на проживання повинні видавати навіть працівникам з контрактом на визначений термін

Марина Соріна, автор книги «Хочу заміж за італійця», у програмі Sat2000