in

Бреша вшанувала українських матерів

   В неділю 10 травня у Бреші відбувся благодійний концерт присвячений Матері.

ФОТОГАЛЕРЕЯ

У залі театру було людно, бо захід був вартий уваги: зі сцени лунали пісні у виконанні місцевих талантів, котрі вже не вперше виходять на сцену і відчувають себе справжніми професіоналами.

Радість матерям дарували дорослі та діти.

Свято за традицією розпочав отець Василь Марчук молитвою за усіх матерів та матір-Україну, пізніше хору УГК церкви Різдва Христового виконав пісню “Царице неба і землі”.

Дві з половиною години радості, сміху і журби, танців, пісень, дотепних сценок із життя.

Незабутні миті усім гостям свята подарували Віталій Ковальчук (тенор) та Ірина Білоусова (сопрано) які вже давно стали друзями брешанської громади. У їх виконанні, під музичний супровід Катерини Соскової, звучали українські пісні та арії з відомих опер.

Ми щиро вдячні усім артистам, глядачам та гостям з Мілану за прекрасно проведений час. Крім того, що в усіх залишилися прекрасні спогади про свято та хороший настрій, залишилося відчуття що спільно було зроблено хорошу справу. З цього приводу згадуються словмАрхієпископа і Митрополит Львівського Ігора Возняка: “Якщо хочеш зробити – зроби, бо можна хотіти і не зробити!”

Гроші, зібрані на благодійному концерті (455 євро) будуть передані дітям-сиротам в Україні, батьки яких загинули в АТО захищаючи рідну землю.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

В Бреші вшанували українських матерів (ФОТО)

День вишиванки у Болонії