in

Вчителі розхвалили українську пасію Берлусконі

24-річна українська модель Маріанна Ющак, яку як виявилось запрошували на скандальні вечірки “бунга-бунга” на віллі прем’єр-міністра Італії Сильвіо Берлусконі, у рідній львівській школі №36 згадують як відмінницю, за якою упадали хлопці і яка вже тоді мріяла стати моделлю.

Маріанна вже в школі була красивою і вміла себе подати, пише “Комсомольская правда в Украине”.

Дівчина закінчила 9 класів львівської школи № 36, розташованої на вулиці Володимира Великого, а жила в будинку навпроти.

“Це була дуже активна дівчинка, відмінно навчалася, – розповів директор школи Юрій Стрільців. – Після дев’ятого класу вона переїхала в Італію, де працювала її мама”.

Вчителі школи відгукуються про Маріанну дуже добре. Окрім того, їй пророкували модельне майбутнє вже з дитинства.

“Відразу було видно, що ця дівчинка буде зіркою, – розповідає її колишній класний керівник Оксана Ющишин. – Вона виділялася на тлі класу: була дуже красивою, вміла себе подати, мала особливий шарм. І дуже добре вчилася”.

За словами вчительки, Маріанна любила малювати і займалася сучасними танцями.

“Пам’ятаю, вона не хотіла переїжджати до Італії… Але років через два я її зустріла, запитала, чим вона займається в Італії. Маріанна відповіла, що працює в модельному бізнесі і їй це подобається”, – розповіла Оксана Юцишин.

Про особисте життя дівчина не розповідала. За словами вчителів, вже в 9-му класі Маріанна бігала на побачення з хлопчиками.

“За нею завжди увивалася багато хлопців, – розповідає класний керівник. – Сама вона ніколи ні на кого не вішалася”.

До речі, колишні вчителі пасії італійського прем’єра раді, що вона знайшла такого чоловіка, повідомляє ТСН.

“Добре, що їй вдалося так вдало влаштуватися, – зазначила одна з вчительок. – У Сільвіо Берлусконі точно хороший смак, раз він вибрав нашу Маріанну”.

Нагадаємо, італійська преса з’ясувала, що в скандальних вечірках на міланській віллі прем’єр-міністра Італії Сильвіо Берлусконі брала участь і українка – колишня мешканка Львова Маріанна Ющак. В Італії дівчина працює моделлю з 2003 року, а в 2005-му стала Miss Intimo 2005.

 

За маретіалами

Комсомольська правда в Україні

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Італія продовжує втрачати довіру на міжнародному ринку

Берлусконі святкує 75-річний ювілей