in

Відбулася зустріч журналістів українських ЗМІ в Італії із їх читачами

Редакційний склад Української газети в Італії, адміністрація видавництва Іноземці в Італії та Незалежного сайту Лелеки, запросили читачів до особистого знайомства.

За п’ятирічний вік, від виходу у світ, Українська газета знайшла дорогу до сердець своїх читачів. Підтвердженням цього є безперервний потік листів, дзвінки читачів у редакцію. А також численні відвідувачі електронної версії газети на сайті www.gazetaukrainska.com

 

Не менш важливу роль для інформування та консолідації української громади на Апеннінах відіграє веб-сторінка Лелеки (www.leleky.org) та її форум.

У неділю 30 травня редакції організували зустріч для встановлення безпосереднього діалогу із читачами, можливості особисто познайомитися із тими, хто працює у ЗМІ для українців в Італії, поділитися враженнями від видань, підказати свої ідеї щодо їх покращення.

Щоб впізнати один одного, зацікавлені взяли із собою квітку. Зустрівшись коло фонтану Баркачча на площі Іспанія, учасники пройшли спеціально винайнятий бар Каноа на площі Дел Пополо. Крім іншого, розмова у приємній атмосфері дозволила римським українцям зав’язати нові знайомства та майбутню співпрацю.


Маріанна Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Ви маєте дозвіл на проживання в Італії?

Консулати почали прийом документів від абітурієнтів-іноземців