in

В Мілані створено комітет Євромайдан-Ломбардія.

  Організація підтримує інтеграцію України до ЄС, проводячи різні мітинги та ініціативи. Прес-секретар Каццулані заявив: «Італія повинна підтримати європейські прагнення українського народу».

У вівторок, 26 листопада, офіційно було створено Комітет Євромайдан Ломбардія для підтримки євроінтеграції України.

Про утворення комітету було вирішено під час мирного зібрання 24 листопадапід прапорами ЄС та України, в якому взяли участь більше п’ятдесяти осіб.

Його мета – слідкувати за політичною ситуацією в Україні та організовувати мітинги паралельно зі схожими ініціативами в Києві. Комітет – це позапартійна організація, відкрита для всіх, незважаючи на національність,  з метою привернути увагу італійців до бажання України до Євроінтеграції, шляхом проведення політичних та культурних заходів, розповсюдження інформації тощо.

“Інтеграція України змогу Європі зблизитися з державою багатою на промислові, сільськогосподарські та людські ресурси, через яку проходить транзитом більша частина газу з Росії, – заявив представник Комітету Маттео Каццулані. – Італія взяла учать у заснуванні Європейського Союзу. Зараз тут працюють сотні тисяч українців, тому повинна сприяти наближенню України до європейського співтовариства та його цінностей: миру, демократії, свободи та прогресу».

Активісти Комітету Євромайдан Ломбардія за Україну в ЄС: Маттео Каццулані, Фабіо Преведелло та Дана Кучмаш. Вступ до складу можливий через сторінку на Фейсбуці ‘Comitato Euromaidan Lombardia’ або надіславши листа на адресу tymoshenkolibera@gmail.com

Маттео Каццулані,

Фабіо Преведелло,

Дана Кучмаш

Долучіться до петиції із закликом до українського уряду підписати угоду про асоціацію з ЄС. Опублікуйте його на вашій сторінці у соціальних мережах та повідомте усім знайомим.
 Щоб долучитися, перейдіть по лінку і під текстом, якщо вам не вдається зареєструватися через ваши профіль Фейсбук або Твіттер, зареєструйтеся на сайті через електронну пошту:

 

Ucraini in Italia sostengono l’adesione dell’Ucraina all’UE! Українці в Італії за асоціацію України з ЄС!

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Українці в Італії за Євроінтеграцію (ФОТО)

Українські активісти в Римі: «Путін, руки геть від України!»