in

В Римі пройде Хресна дорога за Україну

Молитви, та виставлення для поклоніння частинки Чесного і Животворящого Хреста Господнього із спадщини Патріарха Йосифа Сліпого, пройдуть на території головної святині українського народу за кордоном – собору Святої Софії в Римі.

 24 квітня на території прокатедрального собору Святої Софії в Римі відбудеться Хресна дорога за Україну, яка традиційно обєднує у спільній молитві українську громаду Рима, монаші чини та згромадження, студентів папських університетів, представників дипломатичних структур тощо.

Хресна хода, яку  провадитимуть студенти Української папської колегії св. Йосафата, розпочнеться о 15:00. Хрест почергово відповідно до стацій будуть нести представники різних церковних та громадських інституцій.

 

24 квітня на території головної святині українського народу за кордоном – собору Святої Софії в Римі – відбудеться Хресна дорога за мир в Україні та виставлення для поклоніння частинки Чесного і Животворящого Хреста Господнього із спадщини Патріарха Йосифа Сліпого. Початок о 15.00.

_____________________________________________________

Більше новин:

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Гурт “Розмай” запрошує свято “З Україною в серці” в Неаполі

Українські матері в Італії молитимуться разом до Мадонни Божественної Любові у Римі