in

В Римі пройдуть Дні української культури. Запрошуємо

В четвер 14 жовтня відбудеться урочисте відкриття Днів української культури в Римі: “Творча Україна відзначає 20-річчя Незалежності та 150 річчя об’єднання Італії”

Захід “Творча Україна відзначає 20-річчя Незалежності та 150 річчя об’єднання Італії” проходить в рамках акції “Мистецтво та культура Східної Європи“, що триватиме від 14 жовтня по 14 листопада в одному із найважливішитх виставкових залів столиці Італії –  Музеї римської цивілізації (Museo della civiltà romana. (piazza Giovanni Agnelli,10; Metro B Eur Fermi).

Відкриття Днів української культури відбудеться 14 жовнтя о 11.00. На прес-конференції виступлять Ольга Мілентій, яка представить інсталяцію, що брала участь у Венеційському бієнале, Галина Чухаль презентуватиме мистецтво вишивки, Надія Стойко – живопис. До присутніх звернуться Посол України в Італії Георгій Чернявський та Посол України у Ватикані Тетяна Іжевська.

За сприяння Посольства України при Святому Престолі пройде фотовиставка, що відображатиме вирішальні моменти новітньої української історії.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Швидка медична допомога

МЗС Італії: сім років в’язниці для Тимошенко – це неприпустимий вирок