in

В Рієті відкрилася нова недільна українська школа

Нова українська недільна школа відкрилася в Рієті. Основною метою її діяльності – вивчення. та підтримання знання, української мови.

Школа працюватиме щонеділі, з 16.00 до 18.00, тут малюків, народжених в Італії, чи тих, хо приїхав сюди до батьків, навчатимуть писати і читати українською. Крім дидактичної роботи із дітьми організовуватимуть рекреативні заходи, для ознайомлення з українською культурою.

 

Заснування школи стало можливим завдяки асоціації ANOLF у Рієті та дона Фабріціо Боррелло, священника церкви Реджіна Пачіс. За благородну місію привити дітям відчуття національності взялися українські вчителі, які протягом тижня зайняті іншим типом робіт.

Уроки проходитьимуть щонеділі у церкві Regina Pacis за адресою P.zza Matteocci 1 – 02100 Rieti Тел.:0746.205180, починаючи з 4 березня.
Школа частково забезпечена підручниками міністерства освіти України. За додатковою інформацією звертайтеся за номером 389 96.69.274 Віра Терлецька,

Крім того у Рієті двічі на місяць (друга і четверта неділя) о 15 годині проходять українські богослужіння у церкві Sant’Agnesе. За додатковою інформацією телефонуйте за номером 320 30.98.939 – Наталя Боржих.

Маріанна Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Дослідження попиту та пропозиції «легкого заробітку» в Італії

Українську діаспору зітруть з карти світу?