in

В Україну їде Мікеле Плачідо

У п`ятницю, 5 листопада, на відкриття «Тижня італійського кіно» до України приїжджає відомий італійський актор і режисер Мікеле Плачідо.

О 16:00 у кінотеатрі «Київ» для акредитованих журналістів відбудеться прес-показ фільму-відкриття фестивалю «Велика Мрія», режисер – Мікеле Плачідо. Після показу, о 18:00, в залі «Сінематека» відбудеться прес-конференція маестро.

Акредитуватися на прес-показ і прес-конференцію можна за телефоном 099-4-800-444, або за адресою press@arthousetraffic.com

Прес-конференція з Мікеле Плачідо також транслюватиметься он-лайн в мережі Інтернет на сайті www.arrhousetraffic.com у п`ятницю, 5 листопада, з 18.00. Організатори запрошують іногородніх журналістів і всіх зацікавлених глядачів ознайомитися з ходом прес-конференції і поставити своє питання легендарному акторові та режисерові.

О 19:00 на урочистому відкритті «Тижня італійського кіно» в кінотеатрі «Київ» Мікеле Плачідо представить свій автобіографічний фільм «Велика мрія» українській публіці.

Наступного дня, 6 листопада, в 12:00 в Синьому залі Будинку Кіно состоиться творча зустріч маестро зі студентами. З 13:30 до 14:00 – автограф-сесія для всіх охочих.

УНІАН

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Запрошуємо на Дні України в Римі

Картину італійського художника продали за рекордну суму