in

Дочка медсестри Каддафі: мати не його коханка, а просто хороша медсестра

Дочка нібито української коханки Каддафі Галини Колотницької стверджує, що ці чутки – маячня, а її мати – хороша медсестра, яку лівійський лідер дуже цінує.

За даними Wikileaks, коханка Каддафі Галина Колотницька народилася в Броварах, і Каддафі не може обійтися без неї в жодній поїздці. Дипджерела не виключають, що між ними є любовний зв’язок.

Газета “Сьогодні” зустрілася з 20-річною донькою Галини Колотницької Тетяною, яку мама зовсім недавно відвідувала, приїхавши у відпустку з Африки. Дівчина живе у бабусі в Броварах у 5-поверхової хрущовці.

“Моя мама – коханка Каддафі? Це маячня! Вона ніколи мені про це не говорила. Вона мені подзвонила, говорить, що теж в жаху від цих чуток, не розуміє, звідки взялася ці нісенітниці. Місця собі не знаходить, як і я! Мама просто працює у Каддафі медсестрою, на життя їй вистачає, плюс допомагає мені – я вчуся в КНУ на філології, вивчаю арабську”, – стверджує дівчина.

За словами дочки, Галина поїхала до Лівії 9 років тому. У Києві одне агентство набирало медиків за кордон, у тому числі і до Лівії. У Києві жінка працювала у військовому госпіталі медсестрою.

У Лівії Галина спочатку працювала в госпіталі, а потім пішла на службу до Каддафі.

“Як це сталося, не знаю. Але у нього працюють й інші українки медсестрами. Мама не головна, а одна з них (за деякими даними, у Каддафі 4 медсестри-українки). Він чомусь не довіряє цю справу лівійкам”, – каже дочка Галини.

До речі, особиста охорона Каддафі складається тільки з жінок.

За словами Тетяни, Каддафі дуже часто їздить у відрядження, а його мати завжди з ним, але в складі інших медиків. До речі, своє оточення в наметі жити він не змушує.

“Сам у наметі, а свита – в хороших готелях, якщо є можливість – в президентських номерах. А ще, Каддафі – адже він бедуїн, а тому дуже любить пустелю. Часто їздить туди відпочивати і бере свій почет з собою. А моя мати – наближена до нього людина, вона спілкується з ним особисто. І ось вони ставлять в пустелі намети і живуть там місяць-два. А в таких умовах, за такої спеки працювати важко”, – стверджує дівчина.

Про Каддафі Галина відгукується добре. Каже – людина добра, але може бути суворим, коли потрібно.

Таня була в гостях у мами – жила в Лівії рік, після першого курсу. Квартира у неї своя квартира, 4-кімнатна.

За словами дочки, Галина нудьгує по будинку і хоче повернутися, але поки не знає, коли. Робота її влаштовує. Приїжджає сюди щороку.

За словами Тані, Каддафі її маму дуже цінує як медика: “Під час одного з останніх ділових візитів до України він зустрічався з моєю бабусею (мамою Галини). Подякував їй за таку гарну медсестру, як моя мама. Подарував наручний годинник. Не золотий, звичайний, але з фото Каддафі на циферблаті. Це дуже важливий статусний подарунок – такі годинники може дарувати тільки він. І той, хто їх носить, – наближений до нього людина. Такі ж є і у моєї мами – він їх подарував їй на день народження”.

Нагадаємо, за повідомленнями американського посла в Лівії Джейна Кретза, яке було оприлюднене засновником Wikileaks Джуліаном Ассанжом, у почеті лівійського лідера Муаммара Каддафі значиться 38-річна “розкішна медсестра-блондинка” з України, яка нібито має величезний вплив на нього.

 

http://tsn.ua

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Трієсте. П’яний українець спричинив жахливе ДТП

Галина Колотницька-улюблена медсестра Муаммара Каддафі