in

Діти різних країн світу за Мир в Україні

   У Римі відбувся Марш за участі дітей, вихідців із різних країн світу. Вони пройшли вулицями міста, закликаючи до Миру в Україні.

ФОТОГАЛЕРЕЯ

Захід був присвячений Міжнародному Дню захисту прав дітей.

У заходів взяла участь українська школа у Римі “Престиж. “Дякуємо всім дітям, батькам, вчителям шкіл, представникам Посольств та Асоціацій Хорватії, Румунії, України та Венесуели, італійській асоціації “Школа миру” та організаторам свята Жрінці Бачіч, Костантину Сорічі та Тетяні Тарасенко за чудову нагоду провести разом час та привернути увагу до подій в Україні – прокоментувала директор української школи Тетяна Кузик. – Разом  ми сила. Наш прапор – самий кращий! Без української пшениці та мирного неба немає щасливого майбутнього. Хай щастить нашій рідній Україні!”

Після Маршу всі учасники були запрошені на Свято “Діти Світу разом” у чудовому парку Античної Апії, де діти разом малювали, грались та розважальсь пікніку.

 

“Такі заходи допомагають пропагувати загальнолюдські цінності дружби, солідарності та віри в краще майбутнє для сьогоднішніх та наступних поколінь, в мирне байбутнє наших дітей!” – завершує Кузик.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Італія каже, що не гальмує асоціацію з Україною

В Римі пройшов марш дітей за Мир в Україні (ФОТО)