in

Заклик до створення об’єднаної громадської організації українців в Італії

Посольство України в Італії запрошує свідомо небайдужих українців до зустрічі 8 травня 2010

 

Шановні співвітчизники!

Упродовж останніх років явище імміграції в Італії набуло нового формату, непомітного для багатьох на перший погляд, але з яким більше не можна не рахуватись. Нові тенденції також характеризують феномен української трудової міграції на Апеннінах, що поступово перетворюється з поїздок на заробітки на процес устаткованого життя.

Сьогоденні процеси складають передумови для того, щоб українцям в Італії замислитись над своїм спільним майбутнім, формувати яке уявляється можливим тільки спільними зусиллями.

Зважаючи на викладене вище, Посольство України в Італії вносить на розгляд свідомо небайдужих українців пропозицію провести 8 травня 2010 року о 14.00 в приміщенні дипустанови зустріч з метою визначення доцільності і готовності української громади створити об’єднану громадську організацію українців в Італії.

Розуміючи об’єктивну складність процесу і пам’ятаючи про невдачу минулих подібних ініціатив, не маємо на меті нав’язувати своє бачення вашого майбутнього. Захід розрахований на представлення ваших змістовних ідей, викладення кожним з вас власного бачення діяльності можливого об’єднання і не покликаний на проведення безрезультатних словесних обмінів. У разі висловлення вами згоди на формування громадського об’єднання, пропонуємо бажаючим представити свої ініціативи у вигляді передвиборчої програми, за яку голосували б присутні.

До участі у зустрічі запрошуються українці з усіх регіонів Італії. Особливо розраховуємо на участь представників діючих українських асоціацій Півночі, Півдня та Центру Апеннін.

З метою з’ясувати рівень вашої зацікавленості та кінцевої доцільності у проведенні такої зустрічі просили б підтвердити вашу участь за тел. 06 841 34 16 або на електронну пошту (brusylo@gmail.com). Контактна особа від Посольства – другий секретар Ігор Брусило.

З повагою
Посол    Г.В.Чернявський

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Луцька міськрада підписала угоду про співпрацю з ТПП Італії

Флуссі: «Так» 86-тьом тисячам робочих місць