in

Збірна України з пляжного футболу змагатиметься у фінальному турнірі світової першості в місті Равенна

Збірна України з пляжного футболу відбула в Італію на фінальний турнір світової першості, котрий пройде в місті Равенна з 1 по 11 вересня.

Кучеренку допомагатиме Амарелле
Головний тренер нашої національної команди Сергій Кучеренко повіз на Апенніни 12 виконавців − воротарів Віталія Сидоренка та Володимира Гладченка, польових гравців Максима Назаренка, Андрія Євдокимова, Антона Бутка, Ігоря та Андрія Борсуків, Олександра Корнійчука, Романа Пачева, Олега Зборовського, Сергія Боженка й Олега Мозгового. Тренерський штаб синьо-жовтих напередодні турніру посилився іспанцем Раміро Амарелле, котрий свого часу вважався одним із найсильніших гравців планети.

Вижити в «групі смерті»

Збірна України виступить у групі D разом із командами Бразилії, Мексики та Японії. Наші земляки відкриють свою змагальну програму поєдинком із бразильцями, чинними чемпіонами світу, 2 вересня (початок − о 19.30 за київським часом). У другому турі − 4 вересня − суперником підопічних Кучеренка стануть японці (16.30), в третьому, 6-го числа, мексиканці (16.30). Цікаво, що збірні Бразилії та Мексики в середині серпня взяли участь у традиційному турнірі «Мундіаліто» в Португалії, де разом із господарями розділили 1-3 місця, набравши по шість очок. Бразильці виграли змагання за кращою різницею м’ячів.

І перемога − на дорогу

Українська команда завершила підготовку до другого в своїй історії світового фіналу трьома спарингами в київському Гідропарку. 19 і 20 серпня суперниками нашої збірної були футболісти Ірану, котрі також виступлять у Равенні. У першій зустрічі синьо-жовті взяли гору − 3:2 (голи − на рахунку Боженка, Зборовського і Гладченка), наступного дня іранці реваншувалися − 4:2 (у нашій команді відзначилися Пачев та І.Борсук). 22-го числа українці перемогли збірну Білорусі − 3:2 (Зборовський, Боженко, І,Борсук).

Вшосте − під егідою ФІФА

Склад решти групп чемпіонату світу. Квартет А сформували господарі турніру італійці, збірні Ірану, Швейцарії та Сенегалу. До групи В увійшли Сальвадор, Португалія, Аргентина та Оман. У групі С виступлять команди Таїті, Венесуели, Нігерії та Росії. Чемпіонат світу-2011 − шостий під егідою ФІФА. Чотири з попередніх п’яти виграли бразильці, один − збірна Франції. У турнірі 2005 року брала участь українська команда, яка дійшла до чвертьфіналу. Торік синьо-жовті стали переможцями відбірних змагань європейської зони, завоювавши право вдруге виступити на форумі найсильніших команд планети.

 

 

Федерація футболу України

Читайте також:

Підтримай національну збірну України на Кубку Світу з пляжного футболу!!

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Італійська коломийка

Підтримай національну збірну України на Кубку Світу з пляжного футболу!!