in

Звернення громади українців Італії до побратимів

  В Італії відбуваються Євромайдани на яких громада українців пропонує стратегію боротьби за права і свободи громадян та вибирає тактику системних і послідовних дій. Головними механізмом є мирні активні протестні акцій проти антинародного правлячого режиму в Україні.

Українці для всього світу стали прикладом нескореності духу, боротьби за фундаментальні права і свободи людини, мирного і наполегливого тиску на владу для захисту Конституції де народ є єдиним джерелом влади!
Ці 79 днів стали яскравим доказом, що саме Янукович і ті, хто підтримують його режим є відповідальним за приниження і безправ’я людей перед узаконеним бандитизмом, масовим зубожінням народу України, повним розкрадання державного бюджету України і дефолтом нашої держави!

Для всіх сьогодні є очевидним, що режим Януковича повністю дискредитував себе, став ганьбою для історії і повинен раз і назавжди відійти в минуле. У передсмертній агонії, заради збереження влади, ці люди готові на будь-який злочин проти власного народу, в тому числі – продати нашу державу.

Саме тому зараз Україна, як ніколи, потребує нашої підтримки для захисту її територіальної цілісності і суверенітету.

В такий складний історичний період, усі мають згуртуватися з метою захисту державних інтересів, на протидію продажним, антинародним силам, що активно проводять злочинну діяльність. За останні 22 роки Незалежності: комуніст Петро Симоненко, регіонали Допкін, Кернес, Царьов, Колісніченко – стали символами брехні, фашизму, казнокрадства і блюзнірства. В цей критичний для нашої держави час, замість пропозицій шляхів консолідації країни та уникнення хаосу і економічного колапсу, вони в один голос закликають до розвалу і поділу України! Для всіх очевидно, що вони виконують один злочинний наказ!

Ми, громада українців Італії, відповідно до ст. 5 Конституції України та підтримуючи прагнення мільйонів українців, пропонуємо наступні заходи:

1. Силами «Національної гвардії» Майдану, негайно взяти під цілодобову народну варту житло і пересування вище перерахованих осіб з метою не дати їм можливості вести  розвідувально-підривну діяльність, що  загрожує національним інтересам держави;

2. Провести публічний народний суд, на якому розглянути діяльність вище перерахованих осіб, та дати оцінку їх діям, зокрема:
– грабунок власного народу, відмивання коштів;
– зловживання службовим становищем;
– зрада державним інтересам та зазіхання на територіальну цілісність держави;
– конфіскувати майно Петра Симоненка, Олега Царьова, Вадима Колісніченка, Генадія Кернеса, Михайла Допкіна, нажите злочинним шляхом;

3. Звернутися до влади країн ЄС, США, Канади із закликом арештувати майно і активи та заборони в’їзду вище вказаних осіб, та членів їх родин.

Українці Мілана та Неаполя

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Трирічна Вероніка наздогнала у зрості маму

“La mia Ucraina”, l’ultimo singolo dei Kube è un inno rock alla libertà