in

Звернення львівського Євромайдана до української спільноти за кордоном

   Українська спільното за кордоном! Ви, як ніколи, зараз потрібні Україні!

У нас почалися жорсткі репресивні заходи проти учасників мирних маніфестацій, побиття, утримання в слідчих ізоляторах невинних людей, побиття і переслідування журналістів, мирних громадян та членів їх родин.

Влада в Україні застосувала насильницькі методи та жорсткі політичні репресії проти мирних громадян, які вийшли в мирний спосіб обстоювати демократію і гарантовані законом свободи. Цим влада порушила Конституцію України, а тому втратила легітимність в очах українського народу. Сьогодні мовчання і пасивне спостерігання за подіями в Україні – це мовчазна згода з режимом, який узурпував владу. Це злочин проти рідного народу.

Вимагайте реакції і тиску міжнародної спільноти на президента України, Верховну Раду, уряд  і підтримки демократичних сил в Україні і людей, що стоять незахищені на Майдані.
Україні потрібна ваша допомога. Закликаємо вас активними діями доєднатися до боротьби українців за свою країну:

1.    Пікетуйте Міністерства закордонних справ ваших країн з вимогою жорсткої реакції на дії української влади проти громадян та підтримки євроінтеграційних прагнень України.

2.    Масово пишіть листи до обраних вами членів Парламентів ваших країн з аналогічними вимогами.

3.    Пишіть статті, колонки та листи до редакторів ЗМІ ваших країн, доносячи правдиву інформацію про події в Україні, про політичні  репресії і переслідування.

Тільки спільними активними зусиллями українська громада в усьому світі зможе добитися утвердження демократії та свобод в Україні!

Львівський Євромайдан

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Українці Венеції вшанують жертви Голодомору

У Римі зібрали 4,5 тисячі євро для українського Майдану