in

Книга про Тимошенко стала сенсацією в Італії

   Італійська газета Il Foglio опублікувала витяги з нещодавно випущеної у світ книжки Рікардо Рінальдіні (творчий псевдонім журналіста Сандро Теті) «Юлія Тимошенко: Завоювання України».

На хвилі інтересу європейського читача до української політики, видання опублікувало витяги з книги про шляхи Юлії Тимошенко в бізнес і владу. У книзі аналізуються причини, з яких Юлія Тимошенко стала дрейфувати в бік націоналістів, відкрито підтримала і підтримує партію «Свобода», повідомляє «From-UA».

«Італійці надзвичайно мало знають про Україну та українців, але впізнаваність Юлії Тимошенко завдяки її яскравому іміджу настільки висока, що, думаю, книга стане бестселером», – упевнений Сандро Теті.

Презентація книги в Італії пройшла 26 листопада і збіглася з початком протестних акцій на Майдані. Не дивно, що до книги прикута увага практично всіх італійських ЗМІ, оскільки вона є, мабуть, єдиною книжкою у країні, де докладно розглянуто історію Майдану 2004 року. Буквально за тиждень відгуки про книгу з’явилися в Il Giornale, Il Fattoquotidano, Il Mondo,TMnews. Автор також представив книгу на державному телеканалі RaiNews24.

«Я багато років пропрацював в Москві і був свідком, як у колишньому СРСР сколочували багатомільярдні статки. Як люди, наближені до влади, ставали олігархами. Юлія Тимошенко стала мільярдером завдяки зв’язкам з екс-прем’єром Павлом Лазаренком і корпорації ЄЕСУ. Це прекрасно відомо в Україні, але ніхто не знає в Італії. У нас до Юлії Тимошенко ставляться як до ікони, невинної жертви, яка сидить у тюрмі», – розповів Сандро Теті.

«В Італії добре знають Юлію Тимошенко завдяки помаранчевій революції. Але нічого не знають про її діяльність в бізнесі і політиці, про цілий шлейф кримінальних справ, розслідування яких ведеться в даний час», – продовжує Теті.

Книга «Юлія Тимошенко: Завоювання України» вийде російською мовою в Україні у середині грудня.

http://ua.for-ua.com/

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Ucraini a Milano protestano contro Janukovic LA7

Євромайдан -Мілан 22.12.13