in

Короткометражки українського режисера відібрано до польського та італійського кінофестивалів (ВІДЕО)

   З 28 травня по 10 червня у Падові (Італія) проходитиме кінофорум River Film Festival. На ньому буде презентовано відеопоетичну роботу українського режисера “Гіпноз”.

До Міжнародного конкурсу короткометражних фільмів 55-го Краківського кінофестивалю відібрано короткометражний фільм Дмитра Сухолиткого-Собчука “Інтерсекція”. Про це повідомляє gazeta.ua

Програмні директори фестивалю називають “Інтерсекцію” традиційним споглядальним документальним фільмом. Дмитро Сухолиткий-Собчук фіксує камерою один день життя циганської спільноти малого румунського міста, що знаходиться на перехресті провінційної дороги та міжнародного шосе. Двадцятихвилинна “Інтерсекція” вироблена у ко-продукції України та Румунії.

Краківський кінофест триватиме з 31 травня по 7 червня.

А з 28 травня по 10 червня у Падові (Італія) проходитиме кінофорум River Film Festival. На ньому буде презентовано відеопоетичну роботу режисера “Гіпноз”. Її було створено на вірш Грицька Чубая, в рамках одного з нових проектів Фестивалю “CYCLOP” – першої “Відеопоетичної Лабораторії”. Дмитро Сухолиткий-Собчук керував зйомками, у яких брали активну участь Юлія Вротна, Женя Белінець та Назар Белинець.

Відеопрезентацію фільму можна переглянути ТУТ

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Військові з зони АТО підтримають «Динамо» в Італії

Наполі – Дніпро зіграють в 1/2 фіналу Ліги Європи