in

Луцька міськрада підписала угоду про співпрацю з ТПП Італії

Уперше в історії обласного центру Волині тут започатковано взаємовигідне співробітництво з бізнесовими структурами Італії. Його напрями та обсяги визначені в угоді про співпрацю, яку сьогодні підписали у Луцьку міський голова Богдан Шиба і президент Торгово-промислової палати Італії в Україні Мауріціо Карневале, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.

Як розповів Богдан Шиба, першим проектом, який уже найближчим часом мають намір реалізовувати у місті за сприяння ТПП італійські компанії у галузі енергетики та енергозбереження, буде пілотний проект економного вуличного освітлення. Наступним кроком співпраці стане впровадження сучасних європейських новацій в інших галузях комунального господарства Луцька.

Луцький міський голова Богдан Шиба і Мауріціо Карневале висловили надію, що в перспективі таке взаємовигідне співробітництво з італійськими фірмами і компаніями за посередництва з ТПП Італії в Україні буде започатковано і в інших сферах економічного та культурного життя обласного центру.

На Волині найбільш інвестиційно привабливим є саме Луцьк, що за рівнем бізнесової активності займає одне з провідних місць не лише в західному регіоні, а й в Україні. Нині тут зосереджено більше вісімдесяти відсотків залучених в область іноземних інвестицій.

Зіновій Жижара – УКРІНФОРМ

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

МВС України отримало від ЄДАПСу понад 30 тисяч закордонних паспортів

Заклик до створення об’єднаної громадської організації українців в Італії