in

Лілія Мочула штурмує мистецькі вершини Рима

Тернополянка Лілія Мочула  взяла у виставці присвяченій жінкам у Римі. Дівчина репрезентувала інсталяцію “E ora..?”, що в перекладі з італійської “А зараз..?”. 

Ліля  навчається на третьому курсі Римської академії мистецтв. Вважає Столицю Італії “найкрутішим місцем у світі, з точки зору мистецтва”. Вже другий рік поспіль вона виграє стипендію від фонду Laziodizu, що дозволяє навчатись в академії ти жити у гуртожитку.

Читайте також: Лілія Мочула – переможниця італійського конкурсу молодих скульпторів

Нагадаємо, восени Лілія Мочула зайняла перше місце на міжнародному конкурсі молодих скульпторів “Scultura da vivere”, який проходив у Кунео, на Півночі Італії. Скульптура, яку тоді представила  Ліля, називалася “Точка зору”. Це – блок каменю з отворами, що символізують вікна у будинку, відкриті, закриті, напівзакриті шторами… Цікаво, що за умовами конкурсу, скульптуру  встановлять в одному з італійських міст. Її розміри складатимуть 3 метри довжиною, 2 метри висотою та 1 метр шириною. Окрім того, скульптура буде інтерактивною, дітки можуть із нею  гратися: пролазити крізь отвори, бігати довкола…

_________________________________________

Більше новин:

 

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Ефективні трави для схуднення, що спалюють жир і допоможуть скинути зайві кілограми

Як святкують Великдень у різних куточках світу: зайці, кролячі бандикути і “голубки” (фото)