in

Московська агентура залякує українських волонтерів в Італії

   Московська агентура пробує через дискредитацію УГКЦ в Італії зупинити волонтерську допомогу української діаспори для потребуючих в Україні.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook повідомляє о. Юстин Бойко, студит.

“Дорогі Брати і Сестри,

не є секретом те, що у своїх планах війни в Україні московські політтехнологи прорахували одне – ЄДНІСТЬ НАРОДУ у боротьбі з ворогом. Волонтерський рух, який охопив Українців так на Рідній землі як і по всьому світі, є потужною зброєю проти ворога. Наша єдність у молитві і ділах є тим головним фактором, який не дозволяю ворогу перемогти нас. Це справді велике чудо Боже, якого не очікував ніхто!

Але ворог людського роду диявол, якого уособлює Московія, не спить! Він намагається розєднати нас різними хитрими методами. Зокрема, він через слуг кремлівської пропаганди намагається зупинити або залякати волонтерські ініціативи в ІТАЛІЇ. Не є секретом, що Українська Діаспора в Італії ще з часів Майдану і до сих пір є досить активною у допомозі своєму Народові на Рідній Землі. Яким чином він, диявол, це робить?

Нещодавно у ФЛОРЕНЦІЇ місцева громада як звичайно збирала кошти на допомогу Українській Армії. Цього разу збірка призначалася на тепловізор. Якась яничарська рука, у той час, коли церква була закрита, повісила на дошку оголошень вивіску італійською мовою, що дана церква озброює Українську Армію. І що цікаво, наступного дня зранку, коли священик ще не встиг прийти до храму, його чекали італійські журналісти з питаннями про те, як церква може допомагати Армії зброєю. Новина набрала розголосу, оскільки про неї написала місцева газета, свій комунікат зробив єпископ Флоренції, а також були зроблені дзвінки аж до Єпископської Конференції Італії у Римі та нашої єпархії. Очевидно, що таким чином московська пропаганда хоче зупинити нас допомагати своєму Народові.

З огляду на це, закликаю усіх ще більше ОБ’ЄДНАТИСЯ у допомозі своєму НАРОДОВІ і своїй АРМІЇ у цей нелегкий час! Воїни на Сході Україні стоять на захисті правди і свободи (також у Європі, яка до сих пір цього зрозуміти не може), тому що відчувають підтримку Народу! Це для них основна мотивація! Раджу не відповідати італійським медіа на такого роду провокації московської пропаганди, бо вони цього і чекають, але продовжувати ДІЯТИ із ще більш потужнішою силою!
Одночасно заохочую усіх не забувати про те, що єдиною зброєю у цій війні не можна отримати перемоги. Переконаний, що нас Бог провадить і за Ним буде остаточне слово у цій війні! Тому молімося, щоб не зброя вирішила хід перемоги, але ВОЛЯ БОЖА!

Молімося і діймо!

З нами Бог і у ньому наша перемога!

Слава Україні!

Героям слава!” – пише о. Бойко.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Встановлено мінімальну зарплату для домашніх працівниць та доглядальниць у 2015р.

Карта на проживання. Деякі категорії іноземців звільнено від оплати 200 Є