in

Надзвичайного і Повноважного Посла України в Італії Георгія Чернявського нагороджено за активне відстоювання та захист прав українських трудових мігрантів

З нагоди відзначення Всесвітнього дня скасування смертної кари та застосування катувань в Італії регіональним урядом Тоскани, Міністерством закордонних справ Італії, сенатом Італії та мерією Флоренції організовано Міжнародний конгрес. Для участі в ньому були запрошені делегації з країн, що скасували смертну кару. Україну представляла Уповноважений ВР з прав людини Ніна Карпачова.

Український Обудсман також відвідала Посольство України у Римі.

Вона нагородила нагрудним знаком “За захист прав людини”  Надзвичайного і Повноважного Посла України в Італійській Республіці Георгія Чернявського за активне відстоювання та захист прав українських трудових мігрантів

Визнаючи досягнення по просуванні української політики на італійській землі і захисту прав співвітчизників, Ніна Карпачова заявила: «Робота Посольства в Італії під керівництвом Георгія Чернявського є потужною із точки зору результативності. Посол удостоюється відзнаки Обудсмана України за особистий внесок у захист прав співвітчизників. Адже за межами України робити це завжди важче».
На завершення пані Карпачова побажала дипломатам успіхів у просуванні національних інтересів України, в першу чергу – захисту прав людини, та реалізації заходів стратегічного курсу МЗС.

Приймаючи нагороду, Г.В.Чернявський зауважив, що перш за все, це – відзнака роботи  дипломатів Посольства та Генеральних консульств України в Неаполі та Мілані, як теперішнього, так попереднього їх складів.

Маріанна Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Виборцю дозволено звертатися щодо реалізації свого виборчого права за годину до завершення голосування

Пройшов І відбірковий тур Міжнародного українського мистецького фестивалю «Гілка калини – 2009