in

Найкрасивішою в Італії може стати українка

   В двадцятку найвродливіших конкурсанток «Міс Італія у світі. Спеціальний випуск» увійшла Тетяна Боднаренко.

ФОТОГАЛЕРЕЯ УЧАСНИЦЬ

Вперше в історії, титул Міс Італія буде надано неіталійці. Конкурс, заснований Енцо Модільяні у 1991 році, запросив до участі дівчат іноземного походження, що проживають в країні, щонайменше один рік.

В цьому році, поряд із основним конкурсом, проводитиметься «Міс Італія у світі. Спеціальний випуск». У ньому змагатимуться дівчата -іноземки віком від 18 до 26 років.

Відбірковий турі пройшов 26 липня в Римі де було відібрано двадцятку найвродливіших. До неї потрапила українка, Тетяна Боднаренко, яка народилася в Казахстані та приїхала на Апенніни з Одеси.

Тетяна живе в Римі, ріст – 1.74, блондинка із зеленими очима. Має вищу юридичну освіту, вивчає міжнародні відносини в університеті Ла Сапієнца, та мріє стати актрисою. «Мені подобається моя ціленаправленість, а негативною рисою мого характеру вважаю – впертість» – розповідає дівчина. У вільний час вона працює моделлю та захоплюється фітнесом.

Підсумковий конкурс відбудеться 27 серпня в Монтекатіні Терме. Журі обере три фіналістки, серед яких визначать переможницю 9 вересня у прямому ефірі телеканалу Raiuno.
Королева краси підпише робочий контракт вартістю 20 000 євро.

Маріанна Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

В Італії страйкують працівники туристичної сфери

Підтвердження перебування на території Італії, для легалізації 2012