in

Наступні маніфестації у Римі проти військової агресії Росії (АНОНС)

  
   5,6,7 березня 2014 року у Римі пройде ряд маніфестацій під дипломатичними представництвами Росії, Великобританії та італійським парламентом. Запрошуємо усіх. З огляду на передвоєнну ситуацію в Україні, зайнятість на роботі більше не є приводом твоєї відсутності!!! Байдужість убиває. Буквально!

 Середа 05.03.14. маніфестація перед посольством Великобританії, яка є підписантом Будапештського меморандуму, про гара́нтії безпе́ки у зв’язку́ з приєдна́нням Украї́ни до Догово́ру про нерозповсю́дження я́дерної зброї. Ця міжнародна угода, укладена 5 грудня 1994 року між Україною, США, Росією та Великою Британією про неядерний статус України містить пункти, котрі надають Україні гарантії її суверенітету та безпеки.

Місце проведення: Piazza di Porta Pia (через дорогу від посольства, біля арки) 15.00 – 17.00

Готуйте маніфести італійською та англійською мовами.

 

Четвер 06.03.14 маніфестація поблизу посольства Росії. З вимогою припинити військову інтервенцію в Україну.

Місце проведення: вихід з метро Castro Pretorio, 15.00-17.00

 

П’ятниця 07.03.14 маніфестація перед італійським парламентом.

Підтримка намірів українського Парламенту, який у зв’язку з воєнною агресією Російської Федерації проти України, Верховна Рада прийматиме ряд нагальних рішень для розв’язання критичної ситуації. Серед іншого пропонується:

1) звернутися до ЄС з ініціативою якнайшвидшого підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС у березні 2014 р.;

2) звернутися до країн Великої сімки (G7) з пропозицією включення України до порядку денного і запрошення на окрему сесію наступного Саміту G7;

3) внести зміни до закону «Про засади внутрішньої та зовнішньої політики» для скасування т.зв. «позаблокового» статусу та відновлення курсу на членство у НАТО;

4) звернутись до ЄС з пропозицією направити спеціалізовану «поліцейську місію» для сприяння підтримання правопорядку в АР Крим, інших областях України, яким загрожує окупація військами РФ.

Мета маніфестації може змінитися згідно з ситуацією в країні

Місце проведення:Piazza Montecitorio, поблизу обеліска. 12.00-14.00
 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Звернення УАМП. Обращение УАМП. An Appeal of UAIL

Українці дедалі частіше обирають навчання в європейських університетах