in

На Венеціанському кінофестивалі освистали новий фільм з Ольгою Куриленко

   Глядачі холодно прийняли новий фільм режисера Терренса Маліка “До замилування” (To the Wonder), прем’єра якого відбулася 2 вересня на Венеціанському кінофестивалі. Як повідомляє Agence France-Presse, після закінчення фільму в залі пролунали крики засудження і стримані оплески. У мікроблогах глядачі назвали стрічку такою, що “дуже розчаровує” і “по-справжньому поганою”.

Сам Малік, який в принципі рідко з’являється на публіці, на прем’єрі фільму не був присутній.

У мелодрамі “До замилування” зіграли Бен Аффлек, Хав’єр Бардем, Ольга Куриленко та Рейчел Макадамс. Фільм оповідає про те, як сімейна пара (Аффлек і Куриленко) переїздять з Франції в Оклахому, де жінка починає спілкуватися зі священиком (Бардем), розчаровується в Бозі через зубожіння і страждання на Середньому Заході, а чоловік відновлює знайомство з подругою дитинства (Макадамс).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Найкрутішими світовими режисерами лишаються Ларс фон Трієр і Теренс Малік” — кінокритик

Як відзначає AFP, у фільмі мало дії в традиційному сенсі цього слова, а численні емоції передаються за допомогою виразів обличчя та жестів. При цьому Аффлек, на думку агентства, не справляється з акторською грою.

“До замилування” бере участь у конкурсній програмі 69-го Венеціанського кінофестивалю. Стрічка бореться за “Золотого лева” поряд з картинами Брайна де Пальми, Кім Кі Дука, Такеші Кітано, Пола Томаса Андерсона і Хармоні Коріна.

Попередня робота Маліка, “Древо життя”, була номінована на “Оскар” в категорії “кращий фільм” і “найкращий режисер”, а також принесла режисерові “Золоту пальмову гілку” Каннського кінофестивалю.


http://gazeta.ua/

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Курси професійної підготовки для домашніх працівників, що дозволять заробляти більше

Берлусконі заперечує, що німецька актриса чекає від нього сина