in

Неаполь. Щаслива зірка актриси Юлії Маярчук

Українська красуня Юлія Маярчук знайшла своє місце в театрі, де, по-справжньому , розкрився її акторський талант. Закохана в Неаполь та неаполітанця, вона, ось уже більше тринадцяти років, живе у цьому місті.

В останньому театральному сезоні Юлія грала головну роль у виставі братів Галло «Я вийшла заміж за тебе по невігластву», що мав величезний успіх у тетрі «Тото», а також у «Комічній трагедії».

 

До Неаполя Юлія Маярчук приїхала з рідного Миколаєва, одеської області, наприкінці 90-х років, зовсім юною дев’ятнадцятилітньою дівчиною. Спочатку її будні були такими ж, як і у більшості її землячок. Юлія не нехтувала роботою у барі, піцерії, працювала також перекладачем. Було надзвичайно важко. Але смілива й енергійна дівчина, яка вийшла з простої сім’ї (мати-провідниця, а батько-учитель) розуміла, що мусить бути самостійною й покладатися на власні сили.

Сталося так, що, одного дня, його величність випадок різко змінив життєвий шлях українки.

-Я народилася під щасливою зіркою, – розповідає Юлія, – доля дуже великодушно віднеслася до мене. Відлік моєї акторської біографії розпочався з того моменту коли, працюючи в одному з барів Неаполя, випадково познайомилася з, дуже популярними зараз у цьому місті, комічними акторами «Антоніо» і «Мікеле». Вони попросили мене попрацювати валеткою у їхній програмі «Фунікулі-Фунікула», що виходила тоді, а це було більше десяти років тому, на приватному регіональному Каналі-9. Пригадую як зачитувала італійський текст з типовим українським акцентом. Після участі у програмі, почала співпрацювати з іншими агенствами, які пропонували знятися у рекламах, або ж попрацювати фотомоделлю. Згодом почалася серйозна робота. У серіалі «Команда» , у якому я була задіяна вісім років, мою героїню звали Таня. Це була дуже чутлива й ніжна душа, водночас, з особливим почуттям неполітанського гумору. Таня відзначалася принциповістю, цей образ мені дуже подобався. Але найбільше, все-таки, мене захопила роль убивці у фільмі «Темна сторона». Оскільки у реальному житті я нічого подібного не відчувала, то тонкі мотивації поведінки моєї героїні, відкрили мені новий погляд на особливості людської психіки…

Італійській аудиторії теж запам’яталася акторська робота Юлії у фільмах «Оличчя пікассо» (2000 рік), «Порушуючи закони» (2000 р.), «Обережно із тими двома» (2009 р.).

У 2008 році Юлія Маярчук знялася у фільмі туринського режисера Франка Діаферія «В ім’я Марії». У ньому йдеться про реалії українських сиротинців та дітей, які потерпіли від наслідків Чорнобильської катастрофи. Обдарована українська акторка розповіла, що в Україні вони зустріли дуже сприятливі умови для спільної роботи кінематографістів. В’їзд в Україну є безвізовим, а державні установи не чинили бюрократичних перепон. І, справді, фільм був отримав патронат українського міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту. Частину коштів від прокату фільму було перераховано на київський онкологічний дитячий центр. У фільмі «В ім’я Марії» Юлія Маярчук працювала з такими відомими акторами як Жіліберто Ідонея, Паола Газман, Наташа Стефаненко.

Останньою кінематографічною роботою Юлії є її роль у комедії Карла Ванціна «Життя – чудова річ» (2010 р.), де вона зіграла роль Доіни. В епізодах цього захоплюючого фільму Маярчук грає поряд з Джіджі Проетті, Вінченцо Салемме, Ненсі Бріллі, Емануеле Босі, Луїзою Ранєрі, та іншими, улюбленими італійською публікою, акторами.

Наталія ІВАНИШИН

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Нового міністра сільського господарства Італії підозроють в зв’язках з мафією

Найм (оренда) житла в Італії