in

Плавці з України виступлять проти італійців

   17 плавців з України візьмуть участь у міжнародній матчевій зустрічі “Кубок Енергетичного стандарту-2015”, де їхніми суперниками стане команда Італії.

Про це повідомляє ФПУ, передає УНН.

На міжнародній матчевій зустрічі “Кубок Енергетичного стандарту-2015” в Італії, яка проходитиме 9-10 травня у 50-метровому басейні спортивної бази Ліньяно-Саб’ядори, 17 учасників з України боротимуться у матчевій зустрічі проти господарів змагань.

До складу української збірної команди з плавання увійшли Андрій Хлопцов, Владислав Перепелиця, Сергій Шевцов, Дмитро Омельков, Кирило Гаращенко, Євгенія Тимошенко, Марина Колеснікова, Валерія Тимченко, Іван Адамович, Дмитро Прожога, Максим Пехота, Максим Захаров, Анастасія Красіна, В’ячеслав Огнев, Євген Куркін, Юлія Гніденко та Владислава Мазницька.

За медалі міжнародної матчевої зустрічі змагатимуться плавці двох вікових категорій: хлопці 17-18 років і дівчата 15-16 років; хлопці до 16 років та дівчата до 14 років. Загалом участь у змаганнях візьме команда міжнародного клубу спортивного плавання “Енергетичний стандарт” та збірні Німеччини, Великої Британії, Італії.

Нагадаємо, за пропозицією Федерації плавання України у цьому році Європейська ліга плавання (LEN)) вперше включила міжнародну матчеву зустріч “Кубок Енергетичного стандарту-2015” до свого офіційного календаря змагань.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Італія заарештувала активи друга Путіна і сина Азарова

Океан Ельзи виступить на відкритті Бієннале у Венеції